Kategorier
Frisör

Frisör Uppsala – frågor & svar 

I den här texten tänkte vi svara på några vanliga frågor om en frisör i Uppsala och ge information om hur man ska tänka när man väljer en sådan. Uppsala är en stad med en ganska stor inflyttning i och med det blomstrande studentlivet. Att välja frisör i Uppsala blir därmed något som många ställs inför. 

Det handlar om att komma från en ny stad och om att vara van vid – och bekväm med – en frisör på den orten. Att flytta till Uppsala innebär en nystart – och detta sett också ur detta perspektiv. Med det sagt, här kommer några snabba frågor och svar: 

Hur hittar jag rätt frisör i Uppsala? 

Några tips: använd internet och sök bland olika frisörer. Jämför priser, se över tillgängligheten och kolla om det finns exempelvis konton på sociala medier. Tillgängligheten är en fråga där du med fördel kan tänka tvärtom: en frisör i Uppsala som har ett fullt schema är förmodligen en skickligare frisör än någon som har en massa luckor. Inte givet – men mest troligt. 

Vilken frisyr passar mig? 

Det är naturligtvis omöjligt att svara på, men besöker du en frisör så kan denne hjälpa dig att hitta rätt. Olika typer av ansiktsformer passar bättre med olika frisyrer och längder på håret. Givet är också att den frisyr du väljer ska ligga i linje med den stil du har på exempelvis kläder. Ta med en massa bilder och gå igenom dessa med frisören. En diskussion är alltid värdefull – och då lär ni även känna varandra! 

Är det dyrt att besöka en frisör i Uppsala? 

Det beror på vilken typ av klippning och behandling du ska göra – samt vilken frisör du besöker. Det finns skillnader i pris, men även i kvalitet – och det hör påfallande ofta ihop. Vi skulle definitivt råda dig att betala lite extra – det handlar inte om några enorma summor – för en bättre frisör, men ändå inte välja utan att göra en research innan!